I SVOSJ AS (“SVOSJ”) ønsker vi å skape en unik handleopplevelse. Denne tilbys gjennom merkevaren SVOSJ og nedenfor viser vi til “SVOSJ, “vi” eller “oss” når vi forklarer vårt behandlingsansvar og omfanget av dette i tilknytning våre tjenester.

Gjennom SVOSJ kan våre brukere handle direkte fra nettbutikker som vi samarbeider med. Vår oppgave er å tilby frakt- og leveringsvilkår levere produktene på en måte som tjener deg best når du handler på nett. Tillit fra brukerne er naturligvis svært viktig for oss, og SVOSJ er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. Vi samler derfor kun inn de personopplysninger som er nødvendig for å tilby våre tjenester på en best mulig måte. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere og hvordan vi ivaretar ditt personvern.

1. Grunnleggende om personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som direkte eller indirekte kan knyttes til en levende fysisk person. Eksempler på personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Informasjon om IP-adresse og din brukeratferd kan også være personopplysninger dersom disse behandles på en måte som er egnet til å identifisere deg.

Behandling av personopplysninger omfatter all bruk av personopplysninger, for eksempel innhenting, overføring og lagring. Det er altså mye som kan være personopplysninger, og i konteksten vi behandler personopplysninger kan opplysninger om dine handlevaner og hvilke produkter og nettbutikker du liker, kan også regnes som personopplysninger.

Behandlingsansvarlig betyr den part som alene eller sammen med en annen part bestemmer formålet med og måten personopplysningene skal behandles. Den behandlingsansvarlige har det endelige ansvaret for å sikre at behandling skjer i samsvar med gjeldende lovgivning knyttet til håndtering av personopplysninger.

2. Hva slags personopplysninger behandles?

Generelt søker SVOSJ å minimere personopplysninger som samles inn og vi behandler kun de personopplysninger som er nødvendig for å oppnå de behandlingsformålene som er nødvendig for at du kan benytte deg av våre tjenester. Disse kan du lese mer om nedenfor.

Først og fremt lagrer vi personopplysninger som du selv oppgir til oss når du registrerer deg som bruker i SVOSJ. Eksempelvis trenger vi din e-postadresse dersom du opprettet brukerkontoen din ved å oppgi denne. Vil tilbyr også innlogging via din Facebook, Google eller Apple-konto og i slike tilfeller mottar vi informasjon om din e-postadresse og eventuelle andre opplysninger dersom vi spør om det og du samtykker til det.

Kontaktopplysningene dine er også viktig for oss å vite om, slik at vi kan bistå med å følge opp at produkter som du bestiller blir levert helt hjem til deg samt for å gi informasjon om relevante tilbud og kampanjer. For å utbetale Cashback lagrer vi også opplysninger visse finansielle opplysninger, slik som kontonummer, beløp, utbetalingsmetode, dato og de personalia du oppga da du forespurte utbetalingen.

Vi samler også inn opplysninger om hvordan du bruker SVOSJ. Gjennom dette kan vi samle inn opplysninger om dine preferanser og interesser, samt hvilke nettbutikker du fatter interesse for og ønsker å handle fra. Dersom du gjennomfører et kjøp samler vi også inn informasjon om hvilken nettbutikk det ble handlet i, tidspunkt for kjøpet, ordrebeløp og vår egen referanse til kjøpet. I noen tilfeller mottar unntaksvis ordrenummer og/eller informasjon om produktene, når dette er nødvendig.

Sikkerhet er svært viktig for oss, og vi samler derfor inn logger som inneholder tekniske data, slik IP-adresser, informasjon om brukerenheter og nettlesere.

Vi kan fra tid til annen motta informasjon fra andre kilder som eksempelvis nettbutikker og samarbeidspartnere, måleverktøy eller andre tredjeparter som hjelper oss med levere tjenesten samt å forstå brukeraktivitet, dine preferanser eller generelt å forbedre tjenestene vi tilbyr. En nettbutikk eller annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten på en annonse og gi deg mer relevant innhold. Slike tredjeparter omfatter blant annet:

  • Facebook - analyse

  • Google - analyse og brukertall

Når du besøker SVOSJ bruker vi ulike teknologier for å tilrettelegge for best mulig funksjonalitet. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) blant annet for at du skal slippe å logge inn på nytt hver gang du skal bruke tjenesten, for å analysere data om brukerne våre samt for å håndtere og følge dine kjøp i relasjon til nettbutikker og andre samarbeidspartnere våre . Noen ganger bruker vi tredjepartscookies, altså cookies fra andre selskaper, for eksempel i forbindelse med målinger av trafikk/bruk og annonsehåndteringen på SVOSJ. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler nedenfor.

3. Hvorfor behandler vi personopplysninger

SVOSJ behandler dine opplysninger når du registrerer deg som bruker og for å kunne levere tjenester som avtalt med deg. Opplysningene brukes videre til å forbedre og videreutvikle våre tjenester, begrense misbruk, analysere og forstå markedstrender basert på blant annet bruksmønster.

For at du som bruker skal forstå hvorfor vi behandler personopplysninger, har vi valgt å kategorisere behandlingen etter formål. Vi behandler personopplysninger for en rekke formål, for eksempel følgende:

  1. vår kunderelasjon er basert på en avtale om å levere våre tjenester til deg, slik som levering av produkter som du kjøper fra våre samarbeidspartnere eller våre unike tilleggstjenester, slik som cashback eller andre bonusfordeler, cashback/bonus, og denne inngås når du registrerer deg som bruker

  2. vi tilbyr en super tjeneste og for kunne tilby SVOSJ må vi ha kontakt med deg i saker som kommer til kundeservice, feks dersom du har spørsmål om levering av et produkt du har kjøpt hos en av våre nettbutikker

  3. vi ønsker alltid å forbedre SVOSJ ved å analysere trafikken på og til SVOSJ for å vite hvem og hvordan tjenesten vår brukes,

  4. vi ønsker å ha kontakt med deg og derfor sender vi ut nyhetsbrev, annonsevarsler og lignende kommunikasjon til brukerne våre samt ,

  5. for å kunne tilpasse Tjenestene vår annonsering lager vi brukersegmenter, egendefinerte publikum og for å forstå hvilke kommunikasjonskanaler som er best vår virksomhet samt for å treffe med vår markedsføring til de som vi tror at ønsker å komme i kontakt med oss eller våre samarbeidspartnere,

  6. for å kunne feilsøke Tjenesten og etterforske eventuell misbruk, og

  7. offentlige myndigheter og lovgivningen stiller krav til vår virksomhet som vi må følge.

Vi baserer behandlingsaktivitetene våre på flere såkalte behandlingsgrunnlag. Behandlingsgrunnlaget for formål a) og b) er at behandlingen er nødvendig for å oppfylle og administrere våre avtaleforpliktelser overfor deg og andre brukere av tjenesten vår. Behandlingsgrunnlaget formål c), d), e) og f) er vår berettigede interesse i optimalisere og forbedre SVOSJ, gjøre deg oppmerksom på tilbud som vi tror at du har interesse for samt sørge for at tjenestens sikkerhet ivaretas. Formålet i punkt g) knytter seg til rettslige forpliktelser som stilles vår virksomhet, slik som feks lovpålagte lagringsperioder for bokføringsformål.

Vi kan også behandle personopplysninger til andre formål enn dette, dersom du har samtykket til behandlingen. I så fall vil informere om formålet med behandlingen før vi innhenter samtykket ditt. Dette gjelder eksempelvis når du samtykker til at vi kan bruke dine personopplysninger til å annonsere i Google- og Facebook sitt annonsenettverk, slik som beskrevet i behandlingsformål e).

Noen av behandlingsaktivitetene kan du motsette deg. Dette gjelder feks formålet beskrevet i d) og dersom du ikke ønsker å motta direkte markedsføring fra oss kan du kontakte oss ved å benytte kontaktopplysningene nevnt nedenfor. Når det gjelder behandlingsformålet i e) kan på ethvert tidspunkt også trekke tilbake ditt samtykke til slik behandling. Lengre nede kan du også lese mer om dine rettigheter.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

Tjenestene våres er i hovedsak bygget på Google Cloud og Hetzner Online. I enkelte tilfeller deler vi personopplysninger med samarbeidspartnerne våre, dersom det er relevant for å oppnå behandlingsformålene som beskrevet i denne personvernerklæringen. Dette kan være selskaper som tilbyr hosting, e-posttjenester, markedsføring, analyse eller andre tjenester, slik som innloggingsløsninger.. For å administrere Cashback deles nødvendige opplysninger med vår vår egen og din bankforbindelse for å kunne gjennomføre utbetalingen. Vi inngår alltid databehandleravtale med våre samarbeidspartnere når dette er nødvendig, og disse avtalene ivaretar ditt personvern ved at de kun for tilgang og lov til å behandle den informasjonen som er relevant for formålet med deres behandling.

Så langt det er mulig krever vi at våre samarbeidspartnere behandler dine data innenfor EU/EØS. Når dette ikke er mulig sørger vi for at overføringen skjer i tråd med Datatilsynet sine anbefalinger, feks ved at overføringen reguleres av de såkalte standardavtalene for overføringer av personopplysninger utenfor EU/EØS, utarbeidet av EU Kommisjonen, eller i land som EU Kommisjonen mener er trygge.

3. Informasjonskapsler

Listen med informasjonskapsler finner du i vår cookie policy.

4. Behandlingsansvarlig og hvordan du kan kontakte oss

Behandlingsansvarlig betyr den part som alene eller sammen med en annen part bestemmer formålet med og måten personopplysningene skal behandles. Den behandlingsansvarlige har det endelige ansvaret for å sikre at behandling skjer i samsvar med gjeldende lovgivning knyttet til håndtering av personopplysninger.

SVOSJ AS (org.nr. 993 389 986, Norge) er behandlingsansvarlig,

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på kontakt-privacy@kickback.no eller skriftlig:

SVOSJ AS / Kickback AS

Postboks 155 Sentrum

0102 Oslo

Du kan også kontakte personvernombud i Schibsted Media Group via dette skjemaet (ekstern lenke til Google Forms).

5. Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. SVOSJ har gitt slik informasjon i denne erklæringen. Alle som er registrert i våre systemer har rettigheter i henhold til relevant lovverk, som inkluderer:

- Å få innsyn i egne opplysninger, hva vi har lagret om deg

- At uriktige, ufullstendige eller opplysninger blir rettet, slettet eller supplert

- Å kunne bestride vår behandling av data

- Å kunne trekke tilbake samtykke du har gitt

- Retten til dataportabilitet. I den grad det er relevant, å kunne overføre data som vi har samlet inn under samtykke, til en annen løsning

Forespørsler vil blir skal besvartes innen 30 dager av SVOSJ.

6. Tilsynsmyndighet

SVOSJ AS holder til i Norge, det er derfor Datatilsynet i Norge som fører tilsyn med SVOSJ.

Dersom du ikke opplever at SVOSJ ivaretar dine rettigheter eller andre forhold kan du henvende deg til

Datatilsynet

Web: https://www.datatilsynet.no/

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: +47 22 39 69 00

Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo

Fant du svaret?