Kan det hende at du har gått direkte til nettbutikken og ikke via SVOSJ App? Eller har vi gjort en feil? Da har vi i så fall ikke klart å registrere ditt kjøp. Du kan ta kontakt med vår kundeservice på hei@svosj.no så vil vi hjelpe deg.

Send med ordrebekreftelsen fra nettbutikken det gjelder. Sjekk gjerne at du har registrert rett kontonummer under Profil → Sparing i SVOSJ appen.

NB: Ofte går det på noen minutter, men det kan ta opp til 48 timer før kjøpet er registrert i appen. Deretter tar det 2-4 dager før du har penger på konto.